Psssst earlybird! Wij hebben iets leuks voor jou!

11-07-2024
10 keer bekeken 0 reacties

Blijf groeien met NEXT by SintLucas! Ontvang 10% korting op onze trainingen en til je vaardigheden naar een hoger niveau. Schrijf je in voor 1 augustus met de code "ALUMNI10" en ontdek de nieuwste trends en technieken. Mis deze kans niet en investeer in jezelf!

Beste oud-student,

We hopen dat alles goed met je gaat sinds je tijd bij SintLucas! We hebben fantastisch nieuws dat we graag met je willen delen. Bij NEXT by SintLucas zijn we druk bezig geweest met het plannen van nieuwe trainingen en we zijn blij om aan te kondigen dat de nieuwe trainingsdata nu beschikbaar zijn!

De trainingen van NEXT by SintLucas tillen je vaardigheden naar een hoger niveau. Of je nu je creatieve talenten wilt aanscherpen, nieuwe technologieën wilt ontdekken of je professionele vaardigheden verder wilt ontwikkelen, er is voor ieder wat wils!

Als speciale dank voor jouw connectie met SintLucas, bieden we je graag een unieke kans: schrijf je in voor 1 augustus en ontvang 10% korting op je training naar keuze!

Wat biedt deze kans jou:

  • Nieuwe Vaardigheden: Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.
  • Netwerken: Ontmoet gelijkgestemde professionals en breid je netwerk uit.
  • Persoonlijke Groei: Investeer in jezelf en zie hoe je carrière een boost krijgt.
  • Korting: Profiteer van 10% korting als je je voor 1 augustus inschrijft!

Klik op de onderstaande link om de nieuwe trainingsdata te bekijken en je in te schrijven voor je volgende training. Gebruik de kortingscode "ALUMNI10" om van de korting te profiteren.

We kijken ernaar uit om je weer te zien bij NEXT by SintLucas!

Afbeeldingen

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen