New Animated Reality

Wim Goossens

Al meer dan 25 jaar ben ik een toegewijd animator, die zowel commerciële als persoonlijke projecten uitvoert. Met een brede expertise in stop motion, mash-up, 2D- en 3D-animatie, creëer ik speelse en gevarieerde animaties die op verschillende manieren kunnen worden ingezet.

Of het nu gaat om educatieve-, uitleg-, promotie-animaties, vertellingen uit de geschiedenis, achtergrond projecties, videoclips of iets anders, mijn doel is om van elk project iets bijzonders te maken.
Met mijn bedrijf “New Animated Reality” neem ik u graag mee op een reis van concept naar animatie. Ik zie mijn bedrijf als een reisbureau naar nieuwe bestemmingen, waarbij ik samen met mijn klanten de mogelijkheden van animatie verken en ideeën tot leven breng. Ik streef ernaar om altijd de grenzen te verleggen en oplossingen te vinden die verrassen.
Ik deel mijn kennis en enthousiasme voor het vak graag met anderen. Daarom bied ik workshops en lezingen aan om studenten te inspireren hun eigen verhalen te vertellen met behulp van animatie.

https://www.wimgoossens.nl/
http://www.newanimatedreality.nl/

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen