Over de CommunityBinnen de community proberen we samen meer te maken. Ontwikkelingen gaan snel. De wereld staat bol van innovatie en de toekomst is daardoor onvoorspelbaar. We bundelen onze krachten, delen onze ervaring en helpen elkaar bij de uitdagingen die op ons pad komen. Immers, samen weten we meer dan een.

Over SintLucas Alumni Community

 

De spelregels

Hoe actief je bent in de community bepaal je zelf. Luisteren, lezen, actief deelnemen in discussies, een evenement bezoeken of een workshop volgen, het kan allemaal! Hoe actiever je deelneemt, hoe breder en waardevoller je netwerk zal worden. 

We hebben een aantal huisregels 
opgesteld om ervoor te zorgen dat de community voor iedereen aantrekkelijk is en blijft. De zaken die we met elkaar delen zijn constructief, informatief en interessant voor het vakgebied. En natuurlijk houden we het beschaafd.

Ontdek de huisregels

 
 

 

 

 

 

Aansprakelijkheid

Deelnemen aan deze community geschiedt geheel op eigen risico van de gebruiker. De berichtgeving van andere gebruikers geeft uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende gebruiker en de juistheid of onjuistheid ervan komt geheel voor diens rekening. SintLucas kan op wat voor manier dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de schade hiervan. 

Kom je een bericht tegen dat naar jouw mening in strijd is met de huisregels? Ga daarover dan niet in discussie, maar meld het bij de community manager door een email te sturen naar alumni@sintlucas.nl

 

 

 

 

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen