Roodborst Coaching en Training

Paul Hermans

Enthousiaste en bevlogen creatieve coach/counselor met een persoonlijke, warme manier van werken. Je kunt bij mij terecht voor vragen rondom leven, werk, persoonlijke ontwikkeling, verandering en verlies, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Roodborst Coaching en Training is er voor iedereen die prettiger, doelgerichter en waarachtiger wil leven en werken. Voor iedereen die even vast zit en wil onderzoeken wat hij of zij echt wil in leven en werk. Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Voor particulieren én bedrijven. Voel je welkom!

Ik reik voornamelijk creatieve middelen aan om je bewustwordingsproces op gang te brengen. Beeldend werken is heel verhelderend. Je komt oog in oog te staan met wat zich in jouw binnenste afspeelt. Door samen te ontdekken wat je bezielt (en mogelijk belemmert) ontstaat er ruimte voor beweging en ontwikkeling. Je leert je eigen innerlijke kracht te ervaren maar ook je criticus te herkennen die je ervan weerhoudt om te veranderen.

Met gerichte opdrachten leidt Roodborst Coaching en Training je naar antwoorden en inzichten die onbewust al in jou aanwezig zijn. Het gaat om groei van binnenuit, zodat er meer kwaliteit van leven en werken ontstaat.

https://www.roodborstcoaching.nl/

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen