AgendaWat staat er op de agenda? Benieuwd naar wat SintLucas voor jou organiseert, dat lees je hier!

Training Adobe InDesign basis

Inge Stoffels 01-06-2023 16 keer bekeken

Begin

09-09-2023 om 18:00

Einde

09-09-2023 om 21:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Adobe InDesign is een veelzijdig layout-programma, waar teksten en beelden in samenkomen en tot elegante papieren of digitale publicaties worden gesmeed. Deze training leert je InDesign snel en slim gebruiken, zodat je er advertenties, kaartjes, nieuwsbrieven, folders en magazines mee kunt maken.

Wat leer je?

Tijdens de basistraining Adobe Indesign krijg je inzicht in alle mogelijkheden van het programma. Je leert hoe je zelf een document met meerdere pagina’s technisch opzet, hoe je het document opslaat, een backup maakt en geschikt maakt om af te drukken via een Printshop (PDF). Je leert hoe je een Word-bestand in InDesign importeert en opmaakt met alineastijlen, en hoe je werkt met stramienpagina’s. Verder leer je hoe je met foto’s en logo’s omgaat en hoe je verantwoord gebruik maakt van kleur.

Voor wie?

Iedereen die aan de slag wil met Adobe InDesign ook als je nog geen ervaring hebt met de software. Een goede algemene omgang met computers en bestanden is vereist. Het is prettig om met een muis te werken en een groot (of tweede) scherm is bij Adobe-programma’s geen overbodige luxe. Installeer vooraf de software (Adobe Creative Cloud en de gewenste programma’s), controleer of je inloggegevens voor je Adobe ID kloppen en of de software werkt.

Interesse in Adobe InDesign?

Vergroot jouw kennis van Adobe InDesign van deze training! Meld je bij Myzet van der Wijst, onder vermelding van InDesign basis, met naam en achternaam via info@sintlucasnext.nl en ontvang meer informatie. Heb je een vraag? Mail het ook naar info@sintlucasnext.nl.

Wanneer: 7, 14,21 en 28 september van 18.00 tot 21.15
Waar: Microlab Eindhoven
Prijs: 649,- btw vrij
Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 10
Aanmelden: Interesse? Log in en ga naar aanbod om jezelf aan te melden.
Bewijs van deelname

What’s NEXT?

Je hebt de smaak te pakken? Wil je je verder verdiepen in InDesign? Dan is er vast nog plaats bij de training voor gevorderden.

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen