AgendaWat staat er op de agenda? Benieuwd naar wat SintLucas voor jou organiseert, dat lees je hier!

Training Adobe Illustrator gevorderd

Inge Stoffels 01-06-2023 29 keer bekeken

Begin

09-01-2024 om 18:00

Einde

09-01-2024 om 21:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Je hebt de basis goed onder de knie maar je wilt meer. De trainer van Adobe Illustrator voor gevorderden leert je werken met afbeeldingsstijlen, symbolen, pathfinders en maskers. De training is een must voor DTP-ers en grafisch ontwerpers die alle mogelijkheden van Illustrator willen benutten.

Wat leer je?

Tijdens de gevorderde training Adobe Illustrator leer je de geavanceerde tekentechnieken van Illustrator gebruiken. Na afloop van de training ken je alle kneepjes van het pen-gereedschap, het vormgevingspalet, de penselen en de symbolen. Je leert hoe je met het vormgevingspalet complexe penseelcombinaties en patronen maakt en die vastlegt als afbeeldingsstijl. Je traint ook het werken met Pantone- en Fluorkleuren in Adobe Illustrator. Verder besteden we aandacht aan de 3D-mogelijkheden van het programma en leer je perspectief tekenen in Illustrator.

Voor wie?

De training Adobe Illustrator gevorderd is voor grafisch ontwerpers, DTP-ers, tekenaars en illustratoren die hun kennis willen uitbreiden en de ongekende mogelijkheden van het programma willen gebruiken.

Voor deze training maak je voor aanvang een test om te kijken of de basisvaardigheden voor de Adobe Illustrator aanwezig zijn.

Interesse in Adobe Illustrator?

Vergroot jouw kennis van Adobe Illustrator met deze training! Meld je bij Myzet van der Wijst, onder vermelding van Illustrator Gevorderden, met naam en achternaam via info@sintlucasnext.nl en ontvang meer informatie. Heb je een vraag? Mail het ook naar info@sintlucasnext.nl.

Wanneer: 9,16,30 januari en 6 februari 2024 – 18.00 – 21.15 uur
Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 12
Locatie: Microlab Eindhoven
Prijs: 649 euro
Aanmelden: Interesse? Log in en ga naar aanbod om jezelf aan te melden.
Bewijs van deelname

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen