AgendaWat staat er op de agenda? Benieuwd naar wat SintLucas voor jou organiseert, dat lees je hier!

Adobe Photoshop Pro

Inge Stoffels 12-03-2024 19 keer bekeken

Begin

23-04-2024 om 18:00

Einde

23-04-2024 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Mircolab, Eindhoven

Adobe Photoshop is het meest populaire programma voor het corrigeren en combineren van foto’s en andere beelden.

Iedereen werkt ermee, van ontwerper tot marketeer, van hobbymatig tot beroepsmatige verslaving. Deze meerdaagse training is geschikt voor iedereen die al ervaring heeft met het programma en er aan toe is om de meer geavanceerde mogelijkheden te leren gebruiken.

Wat leer ik?

Adobe Photoshop is het meest populaire programma voor het corrigeren en combineren van foto’s en andere beelden. Iedereen werkt ermee, van ontwerper tot marketeer, van hobbymatig tot beroepsmatige verslaving. Je leert tijdens deze training het programma effectiever te gebruiken voor professionele toepassingen.

De training is een constante afwisseling tussen toelichting, toepassing, begrijpen en doen. Uiteraard is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Afhankelijk van de tijd die beschikbaar is, is er ruimte voor extra uitleg, meer voorbeelden en nog meer oefeningen.

Wat kan ik na Adobe Photoshop training?

Na een training Adobe Photoshop voor gevorderden kun je een veelheid aan geavanceerde technieken en workflows verwachten te beheersen die verder gaan dan de basisfuncties. Hier zijn enkele vaardigheden die je vaak opdoet:

 1. Geavanceerde Laagtechnieken: Je beheerst het gebruik van laagcomposieten, geavanceerde maskeringstechnieken, en je begrijpt hoe je laagmodi (blend modes) kunt gebruiken om complexe visuele effecten te creëren.
 2. Complexe Selecties: Je kunt complexe selecties maken met behulp van kanalen, verfijnde randen en maskers, wat essentieel is voor nauwkeurige bewerkingen en compositing.
 3. Niet-destructieve Bewerkingen: Je past niet-destructieve bewerkingstechnieken toe, zoals het gebruik van aanpassingslagen en slimme objecten, waarmee je bewerkingen kunt aanpassen zonder de oorspronkelijke afbeelding te beschadigen.
 4. Retoucheren op Expertniveau: Je beheerst geavanceerde retoucheertechnieken voor portretten en landschappen, zoals frequentiescheiding en dodge & burn technieken.
 5. Vectorgereedschappen: Je kunt werken met vectorgebaseerde tools zoals de pen en vormgereedschappen voor het creëren van schaalbare grafische elementen.
 6. Gebruik van Camera RAW en HDR: Je kunt RAW-afbeeldingen verwerken en bewerken voor maximale beeldkwaliteit en je weet hoe je HDR (High Dynamic Range) beelden kunt samenstellen en bewerken.
 7. Geavanceerde Kleurbeheer: Je hebt kennis van kleurbeheer en -profielen, wat essentieel is voor een accurate weergave van kleuren in print en op verschillende apparaten.
 8. Automatisering en Scripting: Je kunt acties opnemen en bewerken voor het automatiseren van repetitieve taken en je hebt mogelijk basiskennis van scripting in Photoshop voor nog meer geavanceerde automatisering.
 9. 3D en Animatie: Afhankelijk van de versie van Photoshop en de diepgang van je cursus, kun je ook 3D-modellen bewerken en eenvoudige animaties maken binnen de software.
 10. Creatieve Compositie: Je hebt de vaardigheid om creatieve composities te maken door verschillende afbeeldingen en elementen samen te voegen tot een samenhangend geheel.
 11. Geavanceerd Filtergebruik: Je beheerst het gebruik van geavanceerde filters en je kunt filtergalerijen aanpassen en combineren voor speciale effecten.
 12. Printvoorbereiding en Uitvoer: Je weet hoe je afbeeldingen moet voorbereiden voor professioneel printwerk, inclusief het begrijpen van resolutie, kleurscheidingen en het gebruik van juiste bestandsformaten.

Een training voor gevorderden in Photoshop stelt je dus in staat om complexe projecten en bewerkingen uit te voeren en biedt een fundament voor creatieve expressie en professionele toepassing in verschillende disciplines zoals fotografie, grafisch ontwerp, webdesign en meer.

Meer informatie of inschrijven. Check dan de website: www.sintlucas.nl/training/training-adobe-photoshop-pro

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen