AgendaWat staat er op de agenda? Benieuwd naar wat SintLucas voor jou organiseert, dat lees je hier!

Training SketchUp Pro gevorderd

Inge Stoffels 24-05-2024 2 keer bekeken

Begin

28-05-2024 om 09:00

Einde

28-05-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

SketchUp Pro is hét 3D-tekenprogramma voor Windows en Mac waarmee jij in zeer korte tijd een 3D-ontwerp voor o.a. interieur, gebouwen, constructies en landschappen kunt creëren.

In de intensieve tweedaagse training SketchUp voor gevorderden behandelen we meer geavanceerde functies van het 3D modelleringsprogramma. Je kunt hiermee starten als je de basistraining hiervoor hebt afgerond.

Wat leer ik?

De SketchUp Pro training voor gevorderden kan gevolgd worden als de basistraining afgerond is. In deze training maak je een verdiepingsslag met het model wat je in de beginnerstraining hebt gemaakt. Aan het einde van deze module ben je in staat om meerdere materialen toe te voegen, te werken met schaduw, lichtinval en een semi-professioneel model in je eigen stijl in te richten. Daarnaast is het mogelijk om door middel van scenes een model te animeren.

In deze training bespreken we onder andere:

 • Toevoegen schaduwen en lichtinval
 • Animeren model d.m.v. scenes
 • Toepassing verschillende extensies
 • Detailleringen in beeld brengen
 • Werken met lagen een verdieping
 • Model structuur bekijken en bewerken
 • Verdieping op symmetrie
 • Dynamische componenten
 • Stijlen aanmaken en toepassen
 • Face-me componenten
 • 2D afbeelding omzetten naar 3D tekening
 • Landschappen
 • Solid tools

Het vereist oefening en studie om deze vaardigheden te ontwikkelen en daar helpen we je in deze training graag bij.

Wat kan ik na SketchUp Pro voor gevorderden training?

Hier zijn enkele voorbeeld van wat je kunt na het volgend van deze training:

 1. Architectonisch ontwerp: Je kunt complexe architecturale modellen maken met gedetailleerde interieurs, aangepaste meubelontwerpen, en realistische materialen. Deze kunnen worden gebruikt voor presentaties aan klanten, bouwplannen of visualisaties van gebouwen.
 2. Stedenbouw en planning: Je kunt stedelijke omgevingen modelleren met straten, gebouwen, parken en infrastructuur. Dit kan van pas komen bij stadsplanning en het visualiseren van stedelijke ontwikkelingsprojecten.
 3. Landschapsarchitectuur: Geavanceerde SketchUp-gebruikers kunnen gedetailleerde landschapsontwerpen maken, waaronder tuinen, parken en natuurlijke omgevingen. Dit is nuttig voor landschapsarchitecten en hoveniers.
 4. Productontwerp: Als je geïnteresseerd bent in productontwerp, kun je complexe 3D-modellen maken van producten met behulp van geavanceerde modelleringstechnieken. Dit is handig voor industriële ontwerpers.
 5. Visualisatie en animatie: Je kunt animaties maken om je ontwerpen tot leven te brengen, zoals virtuele rondleidingen door gebouwen, bewegende mechanische onderdelen van machines, of geanimeerde infografieken.
 6. Renderings en presentaties: Geavanceerde renderingtechnieken kunnen worden gebruikt om realistische afbeeldingen van je modellen te maken. Dit is essentieel voor het maken van overtuigende presentaties en marketingmateriaal.
 7. Samenwerking: Na de training kun je samenwerken met anderen aan gedeelde projecten door SketchUp-bestanden effectief te delen en te werken volgens samenwerkingsnormen. Dit is vooral belangrijk in professionele omgevingen. Bovenkant formulier

Kortom, na deze training kun je SketchUp Pro gebruiken voor vele toepassingen en maak je indrukwekkende 3D-modellen en visualisaties  voor (semi) professioneel gebruik.

Meer informatie en aanmelden? Klik dan op de link: www.sintlucas.nl/training/training-sketchup-pro-gevorderd

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen