Terugblik Alumni-event: Leuk dat jullie er waren!

07-06-2023
194 keer bekeken 0 reacties

Afgelopen vrijdag stond in het teken van het alumnifeest! SintLucas had voor haar 75-jarig bestaan de deuren geopend voor al haar oud-studenten. Tijdens deze reünie zijn er vele mooie herinneringen opgehaald.

Alumni hadden zich in grote getale aangemeld voor de reünie. Er werden veel herinneringen opgehaald, oude vriendschappen herleefden, veel big smiles en verwonderde blikken over hoe de school er nu uit ziet. Er waren zelfs hele klassen die gezamenlijk naar de feestelijke avond gekomen waren. En werd stevig gedanst op de geweldige muziek van de band Boston Tea Party.  

Tijdens dit event werd ook ons nieuwe alumni platform SintLucasalumni.nl gelanceerd. Sinds de lancering hebben zich al meer dan 1000 alumni aangemeld. SintLucas is hier enorm trots op en we hopen dat deze plek een online ontmoetingsplek wordt waar jij en andere oud-studenten elkaar vinden, samenwerken, inspireren, innoveren bijscholen en vacatures met elkaar delen. Iedereen die wil bijdragen, kan bijdragen!

Neem gerust een kijkje op het platform en laat je inspireren. Bij het kopje agenda zie je ons actuele programma van ons aanbod terug. SketchUp, een inspirerende training start op 26 juni, blended van opzet in twee dagen leer je van de expert alle ins en outs om jouw 2D ideeën in 3D tot leven te brengen. Meld je nu aan!

Zie hieronder de foto’s van het feest!

Afbeeldingen

0  reacties

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen