Creatief denken en doen bij SintLucas NEXT nu ook voor jou

29-06-2023
65 keer bekeken 0 reacties

Ervaar de kracht van creatief denken en doen. SintLucas, dé vakschool voor creatief talent in Eindhoven en Boxtel heeft nu ook korte en krachtige trainingen voor jou als alumnus van SintLucas. Een nieuwe activiteit met de naam SintLucas NEXT.

De ontwikkelingen om ons heen gaan snel. SintLucas NEXT gelooft in de toegevoegde waarde van betekenisvolle creativiteit, om op een praktische en creatieve manier tot oplossingen te komen. Blijf cognitief en creatief flexibel, daar ga jij het verschil mee maken. Groei als professional of versterk je kansen op de arbeidsmarkt.

Is je interesse gewekt en wil je na de zomervakantie starten met een training van SintLucas NEXT? Kies jouw training op het gebied van 2D: Adobe, 3D: SketchUp Pro, Blender en soft skills zoals personal branding, leer hoe je jezelf neerzet als merk en wat jou uniek maakt. Wat wordt jouw NEXT step?

Wie jarig is trakteert

Omdat SintLucas 75 jaar bestaat en wij je willen inspireren en ontvang je een voucher ter waarde van € 75,-. Verzilver deze bij één van de trainingen van  SintLucas NEXT in dit kalenderjaar. Vink bij het aanmeldformulier ‘SintLucas75jaarAlumni’ aan en je ontvangt deze korting.

Wil je meer informatie? Kijk op www.sintlucas.nl/samenwerken/sintlucasnext of mail naar  info@sintlucasnext.nl.

Afbeeldingen

0  reacties

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen