Design Perron bestaat dit jaar 10 jaar!

05-07-2023
56 keer bekeken 0 reacties

Het Design Perron organiseert vanwege hun 10-jarig bestaan een jubileum expositie van za. 21 t/m zo. 29 okt. '23. Wil jij hier als alumnus aan deelnemen? Dat kan! Lees dan snel verder hoe jij je kunt aanmelden!

Geschiedenis Design Perron
Bij de herlancering van de Delta Vaas, een iconisch ontwerp van Mart van Schijndel uit 1981, organiseerde zijn dochter Meike van Schijndel in 2013 een grote tentoonstelling in het gebouw van Opvallers aan de Fuutlaan. Meike nodigde ook wat andere ontwerpers uit om te komen exposeren tijdens deze DDW en zo is het Design Perron ontstaan.

Inmiddels kan je al tien jaar tijdens de DDW werk van aanstormend design talent op 't Design Perron zien. Het werk is gevarieerd, kleurrijk en het zit boordevol verhalen, die de (vaak jonge) ontwerpers graag met het publiek delen.

Meedoen?
Het Design Perrson bestaat 10 jaar en om dat te vieren organiseren zij een speciale expositie 10 jaar Design Perron: Gold Edition. Zij nodigen ex-exposanten van de afgelopen 10 edities hiervoor graag uit om recent werk te komen tonen. Lees hieronder hoe je je aan kan melden.

Alumni 2023
Studeer je dit jaar af? Schrijf je dan nu in! Het Design Perron nodigen alumni van academies uit binnen- en buitenland uit om persoonlijk hun examenwerk te komen presenteren en promoten. Schrijf je hier in!

Oud-exposanten
Ook maken ze dit jaar een eigen tentoonstelling over 10 jaar Design Perron 'The Gold Edition'. Heb je in het verleden op Design Perron geƫxposeerd en wil je graag meedoen aan deze expo? Mail dan foto's en uitleg van je nieuwe werk naar info@designperron.nl.
 

Afbeeldingen

0  reacties

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen