OPEN CALL voor nieuw talentplatform Masterly Podium op Milan Design Week 2024

22-09-2023
85 keer bekeken 0 reacties

Het Masterly Podium is een nieuw platform voor jong ontwerptalent tijdens Milan Design Week 2024 ( 16 – 21 April). Het Masterly Podium is onderdeel van de grotere groepspresentatie Masterly, the Dutch in Milano in het imposante Palazzo Giureconsulti aan het Piazza del Duomo.

Er is een nieuw initiatief in Milaan: het Masterly Podium! Het is onderdeel van de grote presentatie Masterly, the Dutch in Milano in het imposante Palazzo Giureconsulti aan het Piazza del Duomo. Het Masterly Podium is een unieke kans voor jong ontwerptalent om zich op deze A-locatie te presenteren. Aanmelden gaat via een Open Call.

De selectie van deze jonge talenten die zich op dit nieuwe Podium in Milaan mogen presenteren wordt gedaan door Nicole Uniquole, directeur van Masterly en Jeroen Junte, hoofdredacteur van DesignDigger.nl. Inschrijving is open voor elke professionele ontwerper die maximaal drie jaar is afgestudeerd aan een geaccrediteerde ontwerpopleiding in Nederland. 

Een mooie kans voor jou? Inschrijven gaat via een Open Call en kan tot 1 december 2023. Meer informatie over de Open Call en subsidies? Kijk op de website van DesignDigger of stuur een mail naar podium@masterly.nu.

Afbeeldingen

0  reacties

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen