DDW Alumni Event: bedankt dat jij er bij was!

27-10-2023
95 keer bekeken 0 reacties

Op woensdagavond 25 oktober tijdens de Dutch Design Week vond het alumni event plaats hier op het SintLucas in Eindhoven. Wij vinden het belangrijk om met jullie in contact te blijven en erg leuk om weer eens bij te kletsen!

Het was een geslaagde avond met als thema: invloed van AI op ons werkveld. De avond werd afgetrapt in de circustent door keynote spreker Aaron Mirck die ons alles vertelde over de mythes van AI. Aan de hand van voorbeelden nam hij ons mee hij of het waarheden of mythes zijn. Aan het einde heeft hij zijn boek verloot door het stellen van waar of niet waar vragen over dit onderwerp. Na deze interessante lezing stonden er diverse mooie workshops op het programma. Hier werden nieuwe talenten ontdekt, gingen we in gesprek en vooral ook gelachen samen. Van ukelele leren spelen in een uur naar een interessant gesprek over AI doormiddel van een game of alles te weten komen over fotografie & midjourney naar leren jongleren. Vanalles kwam voorbij deze avond.

We sloten de avond af met een gezellige borrel waar de voetjes van de vloer gingen met dj Mister Waggy en als verassing een dansende robot. Kortom een top avond! Wij kijken uit naar het volgende alumni event en wij hopen je daar weer te zien!

 

Afbeeldingen

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen