Mbo-werkconferentie: jouw stemt telt!

12-12-2023
49 keer bekeken 0 reacties

We willen het bewustzijn van de cruciale rol van mbo-studenten voor de samenleving en arbeidsmarkt in Eindhoven en de Brainportregio vergroten. Wil jij hier over mee praten? Dat kan! Lees snel verder.

We vinden het belangrijk dat mbo-studenten de kans krijgen om hun vaardigheden en potentie te ontwikkelen en daarmee een duurzame positie op de arbeidsmarkt kunnen opbouwen. Om volwaardig mee te kunnen doen in het onderwijs, op de arbeidsmarkt en in de maatschappij, is een gelijkwaardige behandeling van alle studenten noodzakelijk. 

Op 18 januari 2024 vindt de Mbo-werkconferentie plaats SintLucas in Eindhoven. Graag nodigen wij je uit om hierbij aanwezig te zijn. De conferentie is een initiatief van de gemeente Eindhoven in samenwerking met mbo-scholen Summa College, De Rooi Pannen en SintLucas.

We gaan dan graag met jou, de onderwijsinstellingen, werkgevers, SBB, studentenvakbonden én studenten in gesprek over gezamenlijke ambities hierin.

De conferentie heeft als doel te komen tot een actieplan van strategische meerjarige doelen voor de Brainportregio.

Meld je aan via deze link, als je deze dag niet wil missen! Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Alide van der Poel: a.van.der.poel@sintlucas.nl.

Afbeeldingen

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen