Adobe Upskill-training: Hoe blijf jij up-to-date?

10-01-2024
48 keer bekeken 0 reacties

Als ervaren grafisch professional vertrouwt de klant op jouw kennis en ervaring. Maar zowel de tijd als de nieuwe mogelijkheden vliegen je om de oren. Bij programma-updates maak je een snelle beoordeling van de nieuwe features, maar het blijkt dat de meeste collega’s niet veel verder komen...

 

Komt er van bijscholing meestal bij jou ook te weinig? Aan de ene kant misschien raar, want natuurlijk wil je graag efficiënt blijven werken en niet achterlopen op andere professionals. Maar aan de andere kant ook heel logisch, want de dagen en het werk dendert ook gewoon door. Wanneer kan je hier nou echt even rustig de tijd voor nemen?

Oud-student Björn Vijfvinkel en NEXT by SintLucas organiseren gezamenlijk een jaarlijkse Adobe upskill-training voor grafisch professionals zoals jij en/of je collega’s. We streven naar een groep van max. 20 deelnemers per dag.

De ééndaagse training wordt gehouden op maandag 29 en dinsdag 30 januari 2024 en wordt verzorgd door Peter Villevoye, een Adobe Certified Professional, maar vooral de leukste en beste Adobe-trainer van Nederland! Bij het aanmelden vragen we jou om je 1e en 2e voorkeursdatum op te geven. Plaatsing is op volgorde van binnenkomst.

Wil jij up-to-date zijn? Schrijf je hier in!

Afbeeldingen

0  reacties

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen