Gezocht: interieurprofessionals die opdrachtgever willen zijn voor onze student @workprojecten.

21-02-2024
63 keer bekeken 0 reacties

Bij SintLucas werken we met @workprojecten. Misschien herken je dit nog van je eigen tijd op SintLucas. Dit zijn projecten waarbij studenten aan de slag gaan met echte opdrachten uit de praktijk. En jij kan opdrachtgever worden, lees snel verder!

Bij SintLucas werken we met @workprojecten. Misschien herken je dit nog van je eigen tijd op SintLucas. Dit zijn projecten waarbij studenten aan de slag gaan met echte opdrachten uit de praktijk.

Dit houdt in dat een bedrijf, opdrachtgever, een vraag of project neerlegt waar studenten mee aan de slag gaan. De opdrachtgever brieft de opdracht en de studenten gaan aan de slag onder begeleiding van een vakdocent. Na een paar weken is er voorlopige ontwerppresentatie waarbij de opdrachtgever feedback geeft aan de studenten. Vervolgens komt de opdrachtgever nog een keer terug om de eindpresentaties bij te wonen van de studenten. Deze hebben allemaal individueel de opdracht volledig uitgewerkt. Een mooie onderwijs vorm waar studenten veel van leren.

Bij Ruimtelijk Vormgeven zijn we nog op zoek naar interieurprojecten en uiteraard opdrachtgevers. Dit kan heel divers zijn: particulier, zakelijk, maatschappelijk, gezondheidszorg etc. Heb je interesse of wil je meer weten over @workprojecten stuur een mail naar: i.stoffels@sintlucas.nl

 

Foto: project Donna Strijp S - student Rosa van Arkel

Afbeeldingen

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen