Designcompetitie alert! 🤩

28-02-2024
50 keer bekeken 0 reacties

Ga jij met je styling skills Wieke en Jeroen helpen? Zij willen graag worden geïnspireerd door diverse ideeën, vooral gericht op de styling van hun huis

Voor dit project in Duiven organiseren wij een designcompetitie. Zes jaar geleden hebben ze de binnenkant van hun huis volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Destijds kozen ze voor een “veilige” aanpak, maar nu missen ze sfeer. Ze zijn tevreden over de keuken, de keukentafel met stoelen en bank, de vloer en de plisségordijnen, maar de rest willen zij graag aanpassen. 

Op het platform vind je onder het tabblad “projectinstellingen” alle details van het project, inclusief foto’s, een video met toelichting van Jeroen, het “casco” 3D-model van de woning in skp-formaat. Het profiel met de persoonlijke voorkeuren en verschillende Pinterest-boards zijn aan het project gekoppeld. Gedurende het project kun je via een chatfunctionaliteit contact hebben met Wieke en Jeroen.

Voor dit project is een bedrag van €1.500,- (exclusief btw) beschikbaar gesteld, dat verdeeld zal worden over de 3 finalisten: €800,- voor de winnaar, €400,- voor de tweede plaats en €300,- voor de derde plaats. Je hebt tot en met 17 maart 2024 de tijd om je eerste idee of ontwerp in te sturen. Na 17 maart zullen Wieke en Jeroen de drie finalisten selecteren, die vervolgens drie weken de tijd krijgen om hun ontwerp uit te werken.

Wij willen je heel veel succes wensen en zijn erg benieuwd naar je eerste inzending en visie op dit project. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor eventuele vragen en onduidelijkheden.

Deelnemen?

Wil je als ontwerper deelnemen aan onze projecten? Maak dan gratis en vrijblijvend een account en portfolio aan. Hierdoor blijf je op de hoogte van de projecten die wij lanceren, en onze opdrachtgevers kunnen duidelijk zien waarom zij jou als ontwerper voor hun project zouden moeten kiezen. Klik op de link om je aan te melden!

Afbeeldingen

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen