Ken jij Created on Friday al?

04-03-2024
44 keer bekeken 0 reacties

Het platform voor creativiteit waar opdrachtgevers en creators elkaar ontmoeten! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Wij verbinden onze Opdrachtgevers hiervoor met de juiste bureaus en freelancers op ons online platform. En welke creatieve uitdaging er ook ligt.. de Creators lossen het op met een diversiteit aan unieke inzendingen! Check onze ‘Calls for Creation’ voor een reeks voorbeelden.

Voor de opdrachtgever:

In deze tijd van ongeëvenaarde (digitale) ontwikkeling en transformatie worden organisaties en merken continu uitgedaagd zich aan te passen aan het snel veranderende speelveld. Survival of the fittest, waarbij creativiteit het scheppend vermogen is om originele oplossingen te bedenken voor vraagstukken die spelen.

Hoe geweldig is het dan voor een organisatie om op een simpele en veilige manier toegang te krijgen tot veel grotere hoeveelheid creativiteit in de vorm van vele inspirerende concepten en ontwerpen in plaats van je te beperken tot de creativiteit van een of enkele individuen / bureaus? Deze service bieden wij via ons online platform. Als Opdrachtgever zit je hierbij zelf aan de volgende knoppen:

  1. Ten eerste naar welke creativiteit je precies op zoek bent. En dit kan van alles zijn! Samen stellen we een scherpe briefing op, maken een strakke planning en stemmen zaken als Intellectueel Eigendom, eventuele feedback loops en de communicatie goed af.
  2. Vervolgens bepaal je welke profielen van Creators goed aansluiten bij het vraagstuk en hoeveel unieke inzendingen je graag wil ontvangen. In overleg verbinden wij vervolgens met de juiste bureaus en freelancers om ze uit te nodigen mee te doen aan de contest.
  3. En tot slot bepaal je hoe de creaties dienen te worden aangeleverd qua verschillende beelden, eventuele specificaties en de gewenste korte beschrijving van de gemaakte keuzes in het ontwerpproces.

Om het creatieve proces optimaal te begeleiden organiseren wij aanvullend video kick-off sessies waarin je als Opdrachtgever interactief met de verschillende deelnemers het vraagstuk kunt doorspreken. Hierdoor worden zij maximaal creatief geïnspireerd om te gaan knallen voor jouw merk!

En alle deelnemers krijgen bij ons een vergoeding voor hun inzendingen met uiteraard de hoogste voor degene die er met Gold vandoor gaat!

Voor de creator:

Als je door ons gebeld wordt dan zijn we getriggerd door aansprekend werk voor mooie klanten op jullie site waar we heel enthousiast van worden! Unieke ontwerpen, concepten, campagnes, activaties, etc. en bovenal onderscheidende creaties met slimme inzichten waar onze Opdrachtgevers precies naar op zoek zijn.

We stellen jullie dan ook graag in overleg voor aan zo’n Opdrachtgever die via ons online platform een contest kan uitzetten voor werkelijk ieder creatieve vraagstuk dat speelt. Zie Calls for Creation voor een overzicht van een aantal uitgevoerde projecten en ingezonden creaties.

Alle deelnemers krijgen vergoeding
Hmm, pitchen zul je misschien denken.. Veel werk en niet eens altijd een financiële vergoeding. First of all, bij Created on Friday krijgt iedere deelnemer aan een contest vergoed, met hoogste vergoeding voor degene die er met Gold vandoor gaat.

En ingezonden creaties komen ook online op ons platform, zodat het zichtbaar bijdraagt aan je portfolio. Ja, wij werken dus anders dan de gangbare route, maar zeker net zo leuk! Zie ook Onze Missie voor meer info.

Wij zorgen voor strakke briefing en faciliteren het online contact met de Opdrachtgever plus eventuele feedbackloops. Zaken rondom Intellectueel Eigendom worden vooraf helder afgestemd. En de uitbetaling loopt via ons.

Focus op transparant creatief proces
Onze Opdrachtgevers kijken hierbij uit naar de onderbouwing van gemaakte ontwerpkeuzes om te ervaren hoe jullie tegen hun merk aankijken en hoe je vraagstuk hebt aangevlogen.

Deelname aan een contest is dus sowieso een leerzaam traject waarbij de transparantie van onze aanpak door eerdere Creators en Opdrachtgevers als groot pluspunt wordt ervaren.

En.. we werken geheel remote wat wel zo praktisch is, dus zit je met je Adobe Creative Suite ergens op een tropisch eiland, dan kun je gewoon meedoen! 😊

Afbeeldingen

0  reacties

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen