Klaar om je 3D skills te verbeteren?

24-05-2024
33 keer bekeken 0 reacties

Dan zijn de trainingen SketchUp Pro gevorderd en Unlit Studio zeker iets voor jou! In de bruisende wereld van design en technologie nodigt NEXT by SintLucas jou uit om deel te nemen aan twee uitzonderlijke trainingen.

Deze zorgvuldig ontworpen programma's voldoen aan de vraag naar innovatie binnen o.a. de interieurontwerpsector, met een focus op het visualiseren en ontwerpen van ruimtes in 3D.

Unlit Studio maakt gebruik van geavanceerde gamingtechnologieën om realistische 3D-woonruimtes te creëren, zowel snel als gebruiksvriendelijk. Deze training, in samenwerking met Unlit Studio, is specifiek afgestemd om jou, professionals in de interieur- en bouwsector, te voorzien van de kennis en tools om je 3D-tekenvaardigheden te verbeteren, ondersteund door ervaren trainers. Lisanne Eijerkamp deelt: "De gebruiksvriendelijkheid van Unlit Studio is echt een game-changer voor zowel interieurarchitecten als adviseurs die minder bekend zijn met complexe ontwerpprogramma's."

SketchUp Pro dompelt je onder in het proces van het omzetten van creatieve ideeën in 3D-modellen, toegankelijk voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Ontwikkeld in samenwerking met Eurosafe Solutions, biedt deze training je de mogelijkheid om je kennis van 3D-modellering te verfijnen. Of je nu basisvaardigheden leert of geavanceerde modelleringstechnieken, SketchUp Pro stelt je in staat je projecten visueel te verbeteren en ze op innovatieve manieren te presenteren. Bas Oudesluis van E3 Interieurbouw zegt: "De training introduceerde me aan handige tools in SketchUp Pro die ik niet kende, en legde een solide basis."

NEXT by SintLucas toont haar inzet voor innovatie en vakmanschap in de creatieve industrie door het aanbieden van deze trainingen. Doe mee met Unlit Studio en SketchUp Pro om je carrière te verrijken en bij te dragen aan de evolutie van interieurontwerp.

Afbeeldingen

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen