Opbrengst actie ‘Een beter lot voor Oekraïne’ bekend

02-06-2023
125 keer bekeken 0 reacties

Uiteraard wil ook SintLucas de vluchtelingen uit Oekraïne een hart onder de riem steken. Met de actie Een beter lot voor Oekraïne zijn studenten van het Keuzedeel Ondernemerschap vol aan de slag gegaan om hun netwerk voor deze actie in te zetten.

Er werden de meest geweldige prijzen geregeld. Van vrijkaartjes voor Europapark, handtassen, knuffels, plantjes, shirts, tot prachtige glas-in-lood-ramen. Tijdens het SintLucas Startup festival en de Inspiratiedag werden massaal loten gekocht en mooie prijzen uitgekozen. Ook werd de hoofdprijs, een gesigneerd wedstrijdshirt van PSV, met veel enthousiasme geveild door Ajax-fan André Gehring.

Afgelopen vrijdag was het zover en werd de cheque met het eindbedrag overhandigd aan de Oekraïnse Vera Klusenko, van stichting Ukrainians in the Netherlands. De studenten zijn ontzettend trots dat met deze lotenactie 3000 euro is opgehaald! Daarnaast ontving Vera uit handen van SintLucas student Vadiem, die zelf Oekraïnse roots heeft en hard heeft meegeholpen, een grote doos met knuffels, kleurtjes, krijtjes, stiften en kleurplaten voor de vluchtelingenschool die ze hebben opgezet. Vera was zichtbaar ontroerd door de inzet en opbrengst en dankt iedereen voor de bijdrage!

Afbeeldingen

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen