Terugblik PitchNight SintLucas NOW

21-06-2023
115 keer bekeken 0 reacties

Gisteravond stond er weer een succesvolle PitchNight op het programma, georganiseerd door onze studenten van het keuzedeel Ondernemerschap.

De avond startte met 12 pitches van studentbedrijven die hun onderneming en hun innovatieve, betekenisvolle en creatieve product idee├źn. Een groot compliment voor deze studenten want de vele bezoekers wilde na afloop graag investeren in hun bedrijf of plaatsten een prachtige pre-order. Daarmee hebben alle bedrijven een heel mooi startkapitaal op weten te halen. Na de zomervakantie gaan ze hun producten verder uitwerken en gaan ze aan de slag met de sales.

Deze avond gaf topspreker David Hulseboom een inspirerende lezing. Hierbij stond passie en jezelf motiveren centraal. Studente Anke van Avendonk verwonderde ons met een prachtig optreden met piano en zang. Kortom een sfeervolle en innoverende avond!

Doel PitchNight
Het doel van de PitchNight is dat de studenten jouweten te inspireren om aandeelhouder te worden van hun studentenbedrijf. Je wordt dan natuurlijk niet alleen aandeelhouder, maar draagt ook bij aan het leerproces van deze ondernemers van de toekomst. Een ontzettend mooie en leerzame uitdaging. SintLucas organiseert deze avonden ook altijd met veel plezier.

Zien wij je bij de volgende PitchNight ook weer? Blijf connected zodat jij als eerste op de hoogte bent van al onze events.

Afbeeldingen

0  reacties

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen