Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

24-01-2024
92 keer bekeken 0 reacties

Ben jij een startende ontwerper of ondernemer ( minder dan 4 jaar afgestudeerd) of een ervaren ontwerper of ondernemer dan is het wellicht interessant om onderstaande site te bezoeken.

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is het rijkscultuurfonds voor vormgeving, architectuur en digitale cultuur. Zij financieren vernieuwende ontwerpprojecten van makers en culturele instellingen in de creatieve industrie. Veel van deze projecten zijn interdisciplinair. Het Stimuleringsfonds geeft professionals de ruimte om te experimenteren, te onderzoeken en te maken. Daarmee wil het fonds de kwaliteit van de ontwerppraktijk vergroten, de creatieve sector als geheel versterken en ontwerptalent verbinden aan andere disciplines en sectoren.

Ze stimuleren de wisselwerking tussen het culturele, maatschappelijke en het economische domein. Dat doen ze door ontwerpers uit te dagen om mee te denken over de aanpak van maatschappelijke vraagstukken en hen te verbinden aan beleidsmakers, wetenschappers en andere experts. De domeinen zijn heel divers ; architectuur, vormgeving, jongtalent ontwikkeling, eigentijds gebruik van ambachten, festivals en publiekspresentaties etc. Wil je meer weten check dan onderstaande site.

 

Afbeeldingen

0  reacties

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen