Terugblik jubileumeditie start-up Festival 2024!

22-04-2024
73 keer bekeken 0 reacties

WAUW! Op woensdag 10 april vond de jubileumeditie van het SintLucas Startup Festival plaats. En wat was het een spetterende dag! Benieuwd hoe het is geweest? Lees dan snel verder!

Op woensdag 10 april bruiste SintLucas van ondernemendheid. Meer dan 2000 bezoekers genoten van de inspirerende en innovatieve ideeën van onze studenten. Maar liefst vijftig startups presenteerden hun nieuwste ideeën, de eerste ambassadeurs alumni meeting stond op het programma, er was een overheerlijke VIP-lunch voor onze relaties, alumni & Raad van Advies van Ruimtelijk vormgeven en gastsprekers Rob Mollien en Streetart Frankey inspireerden onze studenten en bezoekers met hun boeiende verhalen. Collega Vivian van Lier kijkt trots terug op de jubileum editie: “Het was een enorme happening waarbij de ondernemendheid die bij SintLucas bruist, samenkwam met de buitenwereld. Ik ben trots dat studenten én personeel het startup-project en vervolgens als hoogtepunt het SintLucas Startup Festival samen zo fantastisch hebben weten neer te zetten. Het geeft ons elk jaar weer een enorme boost en zorgt voor nieuwe verbinding en samenwerking met externe partijen.”

🏆 HANG ‘N HOLD (winnende startup): “Het SintLucas Startup Festival is echt superleuk. We kregen al heel vaak de vraag of ons ontworpen idee echt al te koop is.”
✨ Studio Fas: “Het festival is echt inspirerend met zoveel creatieve en leuke medestudenten! Hoe tof is het om aan de buitenwereld te laten zien wat je gemaakt hebt.”
👙 SumSol: “We kregen verschillende vragen over onze ontworpen bikini. Soms vragen mensen zich af hoe wij er het idee zijn gekomen. We hebben de bikini echt vanuit onze eigen ervaring ontwikkeld en mensen vinden het soms ook grappig. Tijdens het SintLucas Startup Festival hebben leuke en inspirerende gesprekken gehad.”

Ook bracht het Brabants Dagblad een bezoek aan dit unieke event, lees het artikel hier.
Benieuwd naar de aftermovie, klik dan hier! Deze aftermovie is gemaakt door Haike Kluijtmans, Lars Vos en Max Koelman, derdejaars studenten Audiovisuele technologie en keuzedeel Ondernemerschap.

Afbeeldingen

0  reacties

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen