Alumnus Laurens-Jan Pubben wint eindelijk een prijs!

16-10-2023
173 keer bekeken 0 reacties

Alumni coördinatoren Ingrid Stoffels en Vivian van Lier brachten onlangs een bezoek aan Laurens-Jan Pubben, eigenaar van Bureau Tint. Hij was één van de winnaars van de bierpakketten van de inschrijfactie tijdens onze 75-jarige alumnireünie.

Laurens-Jan reageerde razend enthousiast en gaf aan nooit iets eerder te hebben gewonnen. Hij ontving ons dan ook ontzettend gastvrij in het Noord-Limburgse Reuver, waar hij samen met een compagnon een prachtig communicatiebureau heeft opgezet met inmiddels 12 medewerkers. 

Hij heeft warme herinneringen aan SintLucas. Jarenlang zat Laurens-Jan samen met een vaste groep SintLucas studenten vanuit Limburg in de trein op weg naar Boxtel. Hij heeft bij SintLucas niet alleen veel geleerd, maar ook een hele mooie tijd gehad en heeft nog steeds contact met andere jaargenoten. Vivian herinnerde zich Laurens-Jan als een hele aardige en bescheiden student in de klas. Na de opleiding Reclame ging Lauren-Jan bij een AV producent aan de slag. Daar heeft hij onder andere televisieprogramma’s en documentaires geproduceerd voor verschillende omroepen. Tijdens deze baan is hij HBO Communicatie gaan studeren. Na een aantal avonturen bij communicatiebureaus begon het te kriebelen om zelf iets te gaan ondernemen. Uiteindelijk besloot hij samen met Neil Tomlow (alumnus van de Grafische School Eindhoven) de sprong te wagen. Ze begonnen samen op zolder hun eigen onderneming en dat liep al snel heel goed. 

Inmiddels zit Bureau Tint in een mooi pand in het centrum van Reuver en heeft een groot klantenbestand. Ook groeien ze nog steeds gestaag door. Laurens-Jan legt uit dat ze met hun klanten graag werken aan een strategisch communicatieframe. In dit frame staan visie, ambitie, accountability en aanpak centraal. Het voordeel van deze werkwijze is dat ze hiermee op een overzichtelijke manier een strategie ontwikkelen, die (vaak) past op één A4, dynamisch is én altijd in ontwikkeling blijft. Bureau Tint blijft overigens zelf ook altijd in ontwikkeling. Samen met collega’s blijven ze zich vernieuwen en ontwikkelen. Stilstaan is immers achteruitgang. En natuurlijk horen ook de momenten erbij om successen samen te vieren.

Laurens-Jan, Je mag ontzettend trots zijn op je eigen ontwikkeling en op het succes van Bureau Tint. Geniet van je bierpakket, en proost!

Nieuwsgierig naar Bureau Tint of wil je in contact komen met Laurens-Jan? In Reuver staat de koffie altijd klaar 😉.

Ingrid & Vivian

Afbeeldingen

0  reacties

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen