Alumnus Madelief de Korte

01-05-2024
31 keer bekeken 0 reacties

Oud-student Madelief de Korte wint de FEP Young Photographer Award 2024! Madelief studeerde in 2020 af aan de opleiding Fotografie. We volgen onze oud-studenten maar al te graag, want eens een Sint altijd een Sint!

De fotoserie heeft Madelief al veel gebracht. Van een expositie in Congo, Afrika naar het winnen van de titel "meest veelbelovende fotograaf" tijdens haar afstudeerexpositie in 2023 vanuit de bachelor opleiding Fotograaf, LUCA School of Arts, in Brussel. Daarnaast is haar werk ook gepubliceerd in de allereerste editie van het FEP Awards boek en heeft het een plekje gekregen in FRESH EYES (Gup magazine, Amsterdam).

Madelief: "Ik ben vereerd dat mijn serie, 'See you on the dark side of the moon', een diep persoonlijk werk dat mijn verwerkingsproces na het recente verlies van mijn (bonus)vader aan kanker weerspiegelt, erkend is door de Federation of European Professional Photographers (FEP). Op zaterdag 13 april 2024 mocht ik de FEP Young Photographer Award in ontvangst nemen in Alesund, Noorwegen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze kansen en voor de onvoorwaardelijke steun die ik nog steeds ontvang van mijn docenten van SintLucas. Ik ben blij dat ik hier de start van mijn carrière heb kunnen maken." 

Wil je meer werk van Madelief zien? Vanaf 31 oktober is haar werk te zien in Het Objectief, Gent, in het voorjaar van 2025 wordt haar nieuwste project getoond in Helmond en vanaf 17 mei in Haze Gallery, Berlijn.

Bekijk hier de gehele serie van 'See you on the dark side of the moon': www.europeanphotographers.eu/competition-gallery/fep-young-photographer-award-2024-results-gallery/

Afbeeldingen

0  reacties

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen